(P) Project Management: Learning by Having FUN – 21 noiembrie, 2015 Bucuresti

Colors-in-projects-Boardgame.png

Colors in projects BoardgameTe invitam sa inveti jucandu-te!

Vino alaturi de noi intr-o calatorie de invatare, in cadrul unui workshop despre management de proiect, unde ghid ne va fi primul boardgame romanesc creat pe teme de management de proiect.

Acest workshop este o introducere in managementul de proiect si ofera o structurare clara a proiectelor: o abordare simpla dar nicidecum simplista.

Obiectivul sau este acela de a ghida participantii prin principalele etape de management de proiect: initiere, planificare, executie, monitorizare si control si incheiere. Capcane, provocari si cele mai bune practici in domeniu vor fi experimentate cu ajutorul unui joc creat special pentru acest workshop: PM Galaxy.

Jocul are scopul de a testa cunostintele si abilitatile de management de proiect cu ajutorul unui traseu distractiv si plin de provocari, unde singura constanta este lupta pentru resurse. Exista cinci proiecte in joc, fiecare coordonate de catre un jucator. Proiectele au propriile lor obiective, dar sunt interdependente. Jucatorul care finalizeaza proiectul si indeplineste criteriile de succes enumerate in descrierea proiectului castiga jocul.

Jocul urmareste indeaproape o abordare traditionala de management de proiect, potrivita pentru companiile care isi dezvolta propriile produse sau servicii. Jucatorii aleg sa raspunda sau nu la Quiz-uri, castigand Resurse (in schimbul raspunsurilor corecte) si decid cum sa abordeze Provocarile (Challenges), ajutand sau nu celelalte proiecte. Resursele sunt comune si – la fel ca in viata reala – limitate!

Daca vrei sa inveti sau pur si simplu sa recapitulezi cunostintele de management de proiect, te asteptam alaturi de noi la un workshop plin de culoare, buna dispozitie si momente de AHA! legate de bune practici in Managementul Proiectelor.

Mai multe detalii: http://www.colorsinprojects.ro/learning-by-having-fun

Inscrieri: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *