(P) „Reabilitarea si modernizarea constructiei existente pe teren in regim de inaltime S+P+2E, cu functiunea de camin batrani, inclusiv organizarea executiei lucrarilor” – centrul rezidential Amalia si sef Rabin Dr. Moses Rosen

poza 1Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania are placerea sa anunte finalizarea proiectului de reabilitare a centrului rezidential Amalia si Sef Rabin Dr. Moses Rosen, in data de 30.10.2015.

Prin proiect s-au organizat lucrari de reabilitare, modernizare si dotare a etajului II al centrului rezidential in vederea asigurarii unui grad ridicat de calitate a serviciilor sociale in cadrul caminului si cresterea numarului de locuri de cazare disponibile.

Proiectul “Reabilitarea si modernizarea constructiei existente pe teren in regim de inaltime S+P+2E, cu functiunea de camin batrani, inclusiv organizarea executiei lucrarilor” – centrul rezidential Amalia si Sef Rabin Dr. Moses Rosen (cod SMIS 37587), finantat prin Programul Operational Regional este implementat de catre Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania cu o valoare totala de 3.997.569,81 lei, din care 2.968.419,47 lei reprezinta finantare nerambursabila.

Programul Operational Regional este implementat la nivel national de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Aministratiei Publice, in calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de catre ADR Bucuresti – Ilfov, organism intermediar al programului ce monitorizeaza implementarea acestui proiect.

Date contact beneficiar – str. Sfanta Vineri nr. 9-11, sector 3, Bucuresti, Romania, Tel. 021 311 08 71, Fax 021 312 08 69.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

poza 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *