(P) Seminar „Economia Sociala pentru Toti”

economie.jpg

Asociatia KULT-ART, in parteneriat cu Fundatia ECOTOP pentru Cultura si Educatie Ecologista Oradea, Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina si Die Querdenker Austria organizeaza miercuri, 7 octombrie 2015, ora 10.00, la Centrul de Afaceri Habitat Proiect, sala P1, bdul Carol I, Nr. 4, corp A, Mun. Iasi, jud. Iasi, un Seminar privind economia sociala si structurile aferente acesteia, in cadrul proiectului Social Economy 4 All (POSDRU/173/6.1/S/148302) cofinantat de Uniunea Europeana din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara nr. 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie 6.1: „Dezvoltarea economiei sociale“.

Seminarul intitulat „Economia sociala pentru toti” este un eveniment destinat tuturor persoanelor, organizatiilor si institutiilor cu activitate in municipiul Iasi si imprejurimi. Acestea vor afla aspecte generale referitoare la economia sociala si vor descoperi in mod practic cum pot dezvolta si implementa structuri si activitati de economie sociala, dupa modelul austriac.

Participantii vor putea studia modelele de structuri de economie sociala deja infiintate in Romania in zonele de Nord Est si Nord Vest si vor beneficia de expertiza specialistilor austrieci in economia sociala. Specialistii austrieci si romani vor facilita desfasurarea acestui eveniment abordand urmatoarele subiecte:

1. Ce este economia sociala si cine sunt actorii acestui domeniu?
2. Cu cine pot colabora proaspat infiintatele SES-uri (Structuri de Economie Sociala) pentru a-si promova serviciile si produsele catre comunitate si cum se vor identifica clientii pentru viitoarele structuri de economie sociala infiintate in Romania?
3. Cum evolueaza implementarea proiectului Social Economy 4 All in Romania si ce sanse de sustenabilitate au cooperativele deja create?
4. Cum putem corela scopul unei organizatii cu desfasurarea de activitati economice?
5. Ce tip de intreprinderi sociale ni se potrivesc si cum pot fi acestea dezvoltate in mod sustenabil?

Persoanele interesate sa participe la acest seminar sunt rugate sa completeze formularul de inscriere, accesand pagina web www.socialeconomy4all.ro.

Locurile sunt limitate!

Pentru informatii suplimentare legate de activitatile proiectului puteti sa ne contactati prin e-mail: mailto:[email protected], telefon: 0744472090, persoana de contact – Niculina Doina Daneliuc, manager de proiect sau accesati www.socialeconomy4all.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *