(P) Seminar Gratuit „Admitere Magistratura si INM 2016”, 26 septembrie 2015 – Universitatea Romano-Germana, Sibiu – Euro Best Team

curs_Euro_Best_Team.jpg

eurobest-teamEuro Best Team va invita sa participati la Seminarul „Admiterea in Magistratura 2016” care va avea loc Sambata, 26 septembrie 2015, la Sibiu, la Universitatea Romano-Germana.

Seminarul este GRATUIT si se adreseaza absolventilor de drept care se pregatesc pentru cariera de magistrat.
 
Seminarul este sustinut de lectori magistrati de cariera, consacrati in domeniul pregatirii a numeroase generatii de judecatori si procurori. In programul seminarului se regasesc toate probele de concurs: drept penal, procedura penala, drept civil, procedura civila, rationament logic si interviu.
 
Seminarul contine sesiuni demonstrative privind derularea cursului de pregatire de lunga durata pentru admiterea la magistratura si isi propune sa ofere participantilor informatii utile procesului de invatare, privind organizarea materiei pe capitole si teme majore, tehnici corecte de abordare si analiza a grilelor, tehnici motivationale. Participantii sunt incurajati sa-si pregateasca liste de intrebari si spete pe care doresc sa le discute cu lectorii.
 
Evenimentul incepe la orele 10:00 si dureaza 6 ore. Agenda seminarului o puteti descarca dand Click Aici.
 
In ziua seminarului, inregistrarea participantilor se va face pe baza unei copii a actului de identitate si a unei copii a diplomei de licenta care sa ateste calitatea de absolvent al facultatii de drept. Studentii vor prezenta o copie a carnetului de student.

Lectori seminar:

Conf. Univ. Dr. Emilian Stanisor – Drept penal, Drept procesual penal

Magistrat – procuror de cariera, Emilian Stanisor a fost formator al Institutului National al Magistraturii. Este lector cunoscut in domeniul pregatirii magistratilor, este specialist in dreptul penal, drept procesula penal, criminologie si penologie, expert al Consiliului Europei si autor de studii de specialitate. Emilian Stanisor este doctor in drept si are o experienta de peste 20 de ani in invatamantul universitar, in prezent fiind conferentiar la Universitatea din Bucuresti. „Dupa o intreaga cariera de magistrat, pot sa afirm ca profesia de magistrat este una grea, dar aducatoare de satisfactii morale si profesionale. Avand in vedere procesul de selectie exigent si pregatirea complexa, pe mai multe planuri, atat profesionale, cat si personale, cred cu tarie ca aceasta profesie este una nobila dar pe care nu o poate face decat o persoana hotarata.”

Nicoleta Irimiea – Drept civil

Magistrat – procuror de cariera cu grad profesional de Parchet de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cea mai mare parte a activitatii de procuror a desfasurat-o la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in cadrul Sectiei Judiciare (cauze civile).
 
Are o bogata experienta in drept civil, a participat in timpul carierei de magistrat la numeroase seminarii si conferinte de profil si este formator atestat in domeniul dreptului. Este inscrisa in tabloul avocatilor din Baroul Bucuresti.

Mircea Dobre – Drept procesual civil Magistrat – judecator, timp de 15 ani a indeplinit functia de magistrat la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
 
In prezent, este avocat pledant in cadrul Baroului Bucuresti, specialist in dreptul civil si procedura civila si se bucura de o solida reputatie in lumea juridica.

Mircea Dobre este formator atestat in domeniul dreptului civil si are o bogata experienta didactica la Universitatea Bucuresti – Facultatea de Drept.

Livia Mohirta – Proba de interviu

Livia Mohirta este psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare si dezvoltare personala si organizationala cu studii masterale internationale in Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare (PEU) si Dezvoltare Personala (Universitatea Bucuresti). Livia Mohirta detine o vasta experienta in pregatirea candidatilor la probe psihologice, de rationament si logice pentru admiterea la institutii publice si europene. De asemenea, ea are pregatire in  formare NLP Practitioner – IANLP si experienta in educatia non-formala a copiilor, adolescentilor  – este cercetator DICE (proiect  international Comenius) si in consiliere si diagnoza organizationala- studii aprofundate MBA Open University Londra.

Ionel Mohirta – Rationament logic

Dr. Ionel Mohirta este psihosociolog, doctor in psihologie, cu studii aprofundate in analiza si sinteza informatiei si  psihoterapie analitica. Este autor a mai multor carti si articole de specialitate in domeniul psihologiei. Este Vicepresedintele Asocatiei Europene de Psihologie Transpersonala, membru in echipa Jurnalului de Psihologie Transpersonala cu o experienta de peste zece ani in sustinerea de seminarii, workshopuri la universitati din tara si strainatate.

Pentru informatii despre Cursul de pregatire de lunga durata pentru Admitere INM si Magistratura 2016, va rugam accesati pagina dedicata Click aici.

Inscrierea la seminar se face prin completarea online a formularului de inscriere.

In formularul de inscriere, va rugam sa selectati „Seminar Gratuit Admitere Magistratura si INM 2016 – 26 Septembrie 2015, Sibiu” din sectiunea „Alege curs„.

Atentie! Locurile sunt limitate; completarea acestora se face in ordinea primirii formularelor de inscriere.

Persoana de contact: Andreea Arcan, tel. 0726 615 538, e-mail: [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *