(P) Seminar LIVE Lab Methodology

erasmus-.png

Asociatia Consultantilor si Expertilor in Economie Sociala Romania (ACE-ES Romania) organizeaza seminarul LIVE Lab Methodology, in data de 28 septembrie 2016, in intervalul orar 17.00-19.15.

Seminarul se deruleaza in cadrul proiectului transnational Erasmus+ Parteneriate strategice pentru Tineret: ”YES for Entrepreneurial Youth NGOs, YES for Millennials Changers”, implementat impreuna cu bbw gGmbH (Germania) si Centro Superior de Formacion EUROPA SUR (Spania), in perioda 01.09.2015-31.10.2016.

Obiectivul acestui seminar este prezentarea unei metodologii de lucru cu voluntarii tineri, in organizatiile de tineret/alte organizatii care au proiecte pentru tineri, care se centreaza pe implicarea voluntarilor (lucrul IMPREUNA) in crearea de afaceri sociale, pentru dezvoltarea sustenabila a organizatiilor.

Evenimentul se adreseaza expertilor din ONG-uri, lucratorilor de tineret, trainerilor, voluntarilor, studentilor, oricarei persoane/institutii interesate de voluntariat, antreprenoriat social si sustenabilitate organizationala.

Locatia evenimentului este la sediul Asociatiei ATCA – str. Orzari, nr. 92 A, sector 2, etaj 3 (punct de reper – statia de metrou Piata Muncii).

Confirmarea participarii la seminar se face pana la data de 15.09.2016, la email: [email protected]

Agenda evenimentului, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *