(P) „Solutii de finantare pentru intreprinderi prin investitii in crearea si dezvoltarea de activitati non-agricole in mediul rural” (Program PNDR- Masuri 6.2 si 6.4), 24 iunie, Bucuresti

rural-agricultura.jpg

Pentru a veni in intampinarea nevoilor antreprenorilor, centrul USH Pro Business, organizeaza pe 24 iunie 2016, la ora 10.00, o intalnire privind “Solutii de finantare pentru intreprinderi prin investitii  in crearea si dezvoltarea de activitati non-agricole in mediul rural” in cadrul programului “Perspectivele pietei”.

Evenimentul se dreseaza urmatoarelor categorii de potentiali solicitanti:
Micro-intreprinderi si intreprinderi neagricole mici existente si nou-infiintate (start-ups) din spatiul rural;
Fermieri sau membrii unor gospodarii agricole (autorizati cu statut minim pe PFA) care isi diversifica activitatea de baza agricola prin dezvoltarea unei activitati neagricole in zona rurala in cadrul intreprinderii deja existente, incadrabile in micro-intreprinderi si intreprinderi mici, cu exceptia persoanelor fizice neautorizate.

Acestia pot realiza investitii in mediul rural pentru constructii si achizitii de echipamente respectiv dotari in limita a 200.000 euro (echivalentul in lei) cu o contributie proprie de 10%-30% (servicii).

Pentru o mai buna intelegere preliminara a solutiei de finantare, se pot solicita lista codurilor CAEN aferenta activitatilor eligibile.

Intalnirea  va avea loc la sediul centrului USH Pro Business, din strada Nicolae Iorga nr. 34-36, Sector 1, București (fosta Ambasada Canadei).Participarea se face prin completarea unui formular de participare ce va fi solicitat la adresa de email: [email protected]

Programul evenimentului poate fi consultat aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *