(P) Specialist in activitatea de coaching, Iasi, martie 2016 – Euro Personal

poza-1.jpg

Coaching-ul este o ocupatie relativ noua, insa esenta ei dateaza dintotdeauna. Unii ar putea sa o confunde cu mentoratul, altii cu psihologia, dar termenul cel mai apropiat este notiunea de „indrumare”. Antrenorul nu-ti da solutia, ci te face sa vezi singur calea de urmat.

Respectul de sine si increderea in propriile capacitati sunt fundamente ale potentialului de a reusi, de a avea succes in activitatile zilnice, in relatii sau in lucrurile extraordinare pe care vrei sa le realizezi.

Cursul  nostru va ofera posibilitatea de a dobandi noi competente, de a cunoaste tehnicile de coaching si de a-i ajuta pe ceilalti sa-si rezolve problemele. Prin participarea la acest program veti dobandi toate competentele din standardul ocupational. Pe parcursul a 180 de ore de teorie si practica, trainerii nostri va vor arata care sunt pasii de urmat catre dezvoltarea personala si catre cunoasterea dintr-un alt punct de vedere a realitatii si situatiilor dificile.

Cursul costa 2000 de lei, iar urmatoarea serie va incepe in luna martie 2016.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407 sau pe email la [email protected], www.europersonal.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *