(P) Transfer online de bani prin TransferGo – garantia lucrului bine facut!

go.jpg

Pe piata financiara ofertele pentru transfer bancar sunt numeroase si este greu spre imposibil ca macar o singura data in viata sa nu fi fost convins de o astfel de oferta ambalata in cuvinte si promisiuni frumoase menite sa atraga. In plus, multe persoane insista in colaborari cu institutii bancare sau alte companii specializate de trimitere de cash, rutinandu-se in a plati comisioane mari, de cele mai multe ori nejustificate. Este si situatia unui procent de migranti romani care nu cauta mai departe de banci, Western Union, MoneyGram s.a.m.d. O alta parte a migrantilor au gasit deja o alternativa viabila, concretizata prin servicii atractive ce constau in transfer de bani online sigure, eficiente si ieftine oferite de companii precum TransferGo.

Cine este TransferGo?
TransferGo este un prestator  de servicii de plata inregistrat ce ofera servicii sigure, a carui activitate este reglementata de FCA, HMRC si BNR (prin Legea 197/2010). Cu aproximativ 4 ani de la infiintare, TransferGo activeaza deja in aproximativ 40 de tari oferind clientilor sai o politica transparenta, un site complex cu interfata in limba romana pe care orice persoana poate gasi informatiile de care are nevoie, seriozitate, comisioane incredibil de mici s.a.m.d.  TransferGo reprezinta, de fapt, garantia lucrului bine facut!

Cum functioneaza TransferGo?
Orice persoana interesata sa devina client TransferGo isi poate crea o inregistrare pentru transferul dorit, introducand datele destinatarului si suma pe care doreste sa o trimita. Plata locala se va realiza prin transfer de bani prin internet banking sau, iar pentru plati de pana la £500, poate fi folosit si cardul de debit. Imediat dupa realizarea platii, TransferGo va trimite banii in contul destinatarului, indiferent la ce banca este deschis. Banii se primesc in Euro sau Lei in maxim 24 de ore (zi lucratoare).

Cat de ieftin este serviciul TransferGo?
In functie de tara din care provine depozitul, se percepe o taxa fixa de transfer si un comision pentru conversie valutara/tranzactie (daca este cazul) de 0,6% – 1,5%. In momentul in care se rezerva o tranzactie nu exista taxe ascunse, toate fiind incluse in suma care se vede. Potentialele fluctuatii valutare nu vor afecta suma rezervata, aceasta fiind primita in intregime de catre beneficiar. TransferGo practica cele mai mici taxe de transfer bancar de pe piata, iata cateva exemple: Marea Britanie – 0,99 GBP, Zona euro – 0,99 EUR, Polonia – 9.00 PLN, Norvegia – 20.00 NOK, Danemarca – 20.00 DKK, Ungaria – 500,00 HUF, Suedia – 10.00 SEK, Romania – 9.00 RON.

Luam spre exemplificare situatia unui migrant roman stabilit in Franta, care doreste sa trimita bani in tara. Daca pentru o suma de 500 de Euro trimisa familiei prin Western Union expeditorul va plati 30 de Euro si prin MoneyGram 22 Euro, prin TransferGo acesta va plati 0,99 Euro – o taxa incredibil de mica! Diferenta intre comisioane este extrem de mare si se explica prin faptul ca serviciul de transfer de bani online prin TransferGo evita sistemului bancar direct (SWIFT/BIC). Si, cum in mod normal, pe fiecare dintre noi ne intereseaza cati bani ajung de fapt acasa, este firesc sa alegem compania cea mai potrivita pentru realizarea acestui serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.