(P) Ultimele 5 zile in care va puteti inscrie la cursul Manager Proiect si Expert Accesare Fonduri Structurale (20 martie – 5 aprilie 2015)

safe_image.png

APEC cursDaca esti interesat de managementul de proiecte europene cu finantare nerambursabila si vrei sa ai oportunitatea de a interactiona cu specialisti in domeniu, care sa-ti ofere coaching si informatii avizate, iti recomandam pachetul de cursuri acreditate Manager Proiect si Expert Accesare Fonduri Structurale.

Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii, Iasi este autorizata de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC, fosta C.N.F.P.A.) si prin intermediul celor doua cursuri iti ofera solutia ideala de a dobandi cunostinte temeinice pentru implementarea proiectelor europene si accesarea finantarilor europene nerambursabile.

Trainerii cursurilor sunt Gabriel Lazar si Oana Petculescu, specialisti cu experienta in managementul proiectelor si accesarea fondurilor europene care te vor incuraja sa-ti dezvolti ideea de proiect pe parcursul sesiunilor de instruire.

Din tematica studiata la cele doua cursuri, amintim: analiza etapelor de viata ale proiectului, a factorilor interesati si a strategiilor, stabilirea scopului si a obiectivelor proiectului, planificarea activitatilor si a bugetului proiectului. De asemenea, vei fi familiarizat cu dosarul si cererea de finantare si programele eligibile proiectelor implementate in tara noastra.

Mai mult, acum puteti beneficia de o oferta avantajoasa, investitia pentru pachetul de cursuri Manager Proiect si Expert Accesare Fonduri Structurale este de doar 970 RON.

Perioada de desfasurare a programelor de perfectionare este 20 martie – 5 aprilie 2015, ceea ce inseamna ca mai sunt doar 5 zile in care te poti inscrie la cele doua cursuri. 

Pentru detalii suplimentare, te invitam sa accesezi paginile  oficiale http://www.managerdeproiect.ro/ si http://expert.finantare.ro/.

Adresa de contact: [email protected].

Persoana de contact: Doris-Amalia Cojocariu.

Telefon 0751.944.730

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *