(P) Un proiect european pe economie sociala lanseaza centrul Eva Wellness

Conferinta-Tel-Aviv.jpg

preziduu_parteneriatVineri, 18 decembrie 2015, incepand cu orele 18.00, are loc conferinta de incheiere a proiectului european Economie Sociala pentru o viata mai buna, implementat in perioada decembrie 2014 – decembrie 2015 de catre un consortiu de parteneriat format din Asociatia Institutul pentru Politici Sociale – Beneficiar, respectiv, Fundatia Europeana pentru Consultanta, Implementare si Dezvoltare, Asociatia „DE BUN GUST”, Asociatia EnableTimisoara si UAT Fagaras.

Conferinta se va desfasura in incinta Centrului EVA Wellness, situat pe strada Virgil Madgearu Numarul 25-27, in Cartierul Francez – Persepolis, din orasul Bucuresti. EVA Wellness este o structura de economie sociala creata de catre Beneficiarul Proiectului in orasul Bucuresti, gama de servicii cuprinzand printre altele tratamente faciale, corporale, si medicale, masaj, nutritie sau pilates.

Rezultatele proiectului vor fi dezbatute de catre toti actorii cu un rol important in dezvoltarea economiei sociale in Romania (ONGuri, antreprenori, persoane publice, mass-media, etc).

Evenimentul se va incheia cu un cocktail party cu parfum de sarbatoare, asezonat cu socializare si un strop de relaxare.

In speranta ca veti da curs invitatiei noastre, va asteptam cu drag in ceea ce speram sa fie o experienta de neuitat intr-o ambianta la inaltimea asteptarilor dumneavoastra !

                              
Pentru detalii suplimentare va puteti adresa folosind urmatorul contact :
Email: [email protected]  , Telefon : 0757115356
Pagina web : www.evawellness.ro     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *