(P) UniCredit Business Integrated Solutions sustine Misiunea Economica Afaceri.ro Odesa

1453819622461.jpg

Peste doua saptamani, in perioada 7-9 iulie 2016, va avea loc Misiunea Economica Afaceri.ro Odesa.

La eveniment vor fi prezente 30 de companii romanesti, 15 companii moldovenesti, 100 de companii ucrainene si reprezentanti ai administratiilor publice locale si regionale.

Acestei Misiuni Economice i se alatura si Liviu Rachisanu, Project Manager, PL Core Banking & Securities in cadrul Unicredit Business Integrated Solutions, filiala Iasi.

UniCredit Business Integrated Solutions care este compania de servicii globale a grupului UniCredit, creata prin integrarea si consolidarea a 16 companii din cadrul Grupului, furnizand servicii in domeniile IT&C, back office, middle office, servicii imobiliare, de securitate si achizitii.

Este una dintre primele companii de servicii creata la nivel european, avand ca obiectiv reorganizarea activitatilor strategice necesare pentru buna functionarea a afacerilor Grupului, prin adoptarea unui mod mai flexibil de prestare  a serviciilor si un timp de reactie imbunatatit.

Compania are aproximativ 10.000 de angajati si isi desfasoara activitatea in 11 tari: Austria, Germania, Italia, Polonia, Marea Britanie, Republica Ceha, Romania, Slovacia, Ungaria, SUA (New York) si Singapore.

In calitate de grup financiar european de top, UniCredit considera inovarea esentiala, atat pentru produse, cat si pentru tehnologie. Grupul sustine evolutia digitala, cu scopul de a eficientiza serviciile de multichannel si a oferi o platforma din ce in ce mai usor de folosit.

UniCredit Business Integrated Solutions este responsabil pentru transformarea tehnologica a grupului prin dezvoltarea de proiecte inovatoare in sectorul IT&C.

Astazi, o echipa de 1.400 de oameni (reprezentand 14% din totalul fortei de munca din companie) lucreaza impreuna in sediul din Romania pentru a garanta cele mai bune servicii pentru clienti, impartasind cele mai inovative metodologii, la costuri optimizate, folosind o abordare unificata si confirmand faptul ca activitatile de IT si operatiuni sunt aspecte esentiale in cadrul strategiei comerciale a grupului UniCredit.

Sucursala din Romania, care va inregistra o crestere a numarului de angajati in urmatorii doi ani cu inca 20%, este un punct de referinta pentru bancile din divizia Europa Centrala si de Est, sprijinindu-le in realizarea de proiecte inovative si de succes, implementate in cadrul acestei ”noi fabrici digitale” a grupului, cu accent pe CRM, internet banking, mobile banking si servicii multichannel.

UniCredit Business Integrated Solutions isi confirma statutul de companie tanara, dar consolidata si inovativa, acordand atentie crearii de oportunitati de dezvoltare profesionala la nivel international pentru angajatii sai.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial.

Misiunea Economica Afaceri.ro Odesa doreste sa sprijine si sa dezvolte mediul de afaceri din Romania si este dedicata cresterii numarului de parteneriate romano-ucrainene prin promovarea oportunitatilor si potentialului investitional al Odesei in randul oamenilor de afaceri romani, diplomatilor si investitorilor din Romania.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi gasite pe pagina oficiala sau contactand organizatorii la [email protected] Totodata, va puteti inscrie in acest formular.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.