(P) We Are Here si Impact Hub Bucharest devin parteneri pentru a face din crowdfunding cea mai populara metoda de finantare a ideilor noi din Romania

wah-makers.jpg

logo-we-are-hereIncepand cu 1 iulie 2015, antreprenorii romani vor fi incurajati sa isi finanteze si testeze ideile de afaceri prin crowdfunding, pe platforma We Are Here.

Impreuna cu Impact Hub Bucharest, We Are Here isi propune sa dezvolte noi oportunitati de finantare prin crowdfunding pentru start-up-uri.

In cei aproape 2 ani de la lansare, We Are Here s-a adresat in mod special proiectelor din domeniul creativ si cultural, cu care colaborarea va continua. Parteneriatul pregateste urmatoarea etapa a crowdfunding-ului romanesc, in care accentul va cadea pe schimbul corect de valoare intre initiatorii proiectelor si publicul care le sustine ideile.

Impact Hub sustine mediul antreprenorial romanesc inca din 2012 prin gazduirea unei comunitati efervescente, oferirea de spatiu de lucru si intalniri dar si prin programe de dezvoltare si accelerare a afacerilor. Am ales acest parteneriat intrucat experienta noastra ii poate ajuta pe cei ce dezvolta campanii de crowdfunding sa isi defineasca un model sanatos de afaceri iar pe antreprenorii cu care noi deja lucram sa aiba un acces mai facil la aceasta metoda de validare a ideii si finantare alternativa” a declarat Vlad Craioveanu, Cofondator si Business Development Manager Impact Hub Bucharest.

Asteptam pe platforma antreprenori gata sa isi testeze produsele, sa ceara feedback de la primii lor consumatori, sa se dedice promovarii si explicarii noului concept pe care il lanseaza. Si suntem dispusi sa lucram cot la cot cu ei pentru succesul fiecarei campanii„, a declarat Andrei Dumitrescu, Cofondator We Are Here.

We Are Makers – intalniri lunare cu antreprenorii

Pe data de 1 iulie va avea loc prima intalnire We Are Makers dintr-o serie de evenimente lunare la care We Are Here si Impact Hub invita initiatorii de campanii si pe cei care iau in calcul o campanie de crowdfunding.

Antreprenorii participanti vor avea la dispozitie un kit We Are Makers – colectia de materiale special concepute pentru a ghida initiatorii pas cu pas de la lansarea campaniei pana la livrarea recompenselor.

Printre subiectele despre care vom discuta:

  • cum sa te pregatesti de crowdfunding si in ce stadiu trebuie sa fie proiectul;
  • cum se promovezi campania inainte & dupa lansare;
  • cum se poate testa si valida o idee de afaceri prin crowdfunding;
  • ce poti oferi sustinatorilor tai ca recompensa.

Evenimentul este gratuit in limita a 20 de participanti, iar inscrierile se fac online la adresa
http://www.wearehere.ro/ne-facem-mari#makers.

Cum functioneaza crowdfunding-ul pentru un start-up?

O campanie de crowdfunding este metoda cea mai rapida de testare, finantare si conectare cu clientii a ideilor noi si destepte de afaceri.

Initiatorul prezinta afacerea catre potentiali cumparatori si poate vinde in avans produsele sau serviciile pe care le prezinta. El obtine in acest fel un studiu de piata extrem de relevant inainte sa investeasca sume considerabile in ideea lui. Cumparatorii si sustinatorii noii afaceri sunt avantajati prin preturi promotionale si acces la servicii si produse care nu ar putea aparea pe piata fara ajutorul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *