Participantii la Conferinta Finantare.ro Iasi 2015 ii vor avea alaturi pe reprezentantii UK Trade & Investment

Imagine-Conferinta-Finantare-reprezentanti-UKTI.jpg

Imagine-Conferinta-Finantare---reprezentanti-UKTIMiercuri, 4 februarie, la Camera de Comert si Industrie Iasi, conferinta de business Finantare.ro Iasi 2015 va reuni la masa de prezidiu mai multi reprezentanti ai UK Trade & Investment, institutie care furnizeaza programe de sprijin pentru companii aflate in proces de extindere pe piata din Regatul Unit.  Zilnic, numarul persoanelor inscrise la evenimentul Finantare.ro Iasi 2015 creste, transmit organizatorii. Tot mai multe companii care afla despre oportunitatea de a asista la o prezentare sustinuta de reprezentanti ai UK Trade & Investment refuza sa rateze ocazia si isi rezerva un loc in sala conferintei.

 Ce este, insa, UKTI? Este un departament al Guvernului Britanic, care lucreaza cu businessuri ce au sediul in Marea Britanie, asigurandu-se de succesul acestora pe pietele internationale. In acelasi timp, institutia incurajeaza cele mai bune companii de peste hotare sa aleaga Regatul Unit drept partener global de nadejde.

Reprezentantii UKTI care vor furniza informatii celor prezenti la Conferinta Finantare.ro Iasi 2015 sunt: Tomas PTACEK, Investment Adviser, Terry MANKERTZ, Senior Sector Lead: Software, Creative and Media, Richard LEAVER, Dealmaker la UKTI Global Entrepreneur Programme (GEP) si Krzysztof JEDZINIAK, Investment Director.

Tomas Ptacek este investment adviserul care se ocupa de Romania, Cehia, Slovacia, Slovenia si Croatia. El este responsabil de corporatii, IMM-uri si antreprenori interesati sa se extinda in Marea Britanie: ii ghideaza in atingerea obiectivelor si ii conecteaza cu specialisti UKTI din diverse sectoare. Terry Mankertz conduce un grup de manageri de proiect britanici, echipa care lucreaza cu organizatii din sectorul de management de proiect din intreaga lume: le ofera informatii, contacte si suport in timp ce isi inaugureaza, consolideaza si dezvolta afacerile in Marea Britanie.

Richard Leaver, care are un doctorat in Inteligenta Artificiala, are o vasta experienta in businessuri din domeniul tehnologiei, de la stadiul de start-up, pana la succesul comercial. Nu in ultimul rand, Krzysztof Jedziniak are o experienta de 15 ani in consultanta si industrie in regiunea Europei Centrale si de Est, concentrandu-se pe servicii publice, petrol, gaze si industria de retail. In cadrul UKTI, el ofera suport investitorilor, inclusiv multinationalelor, cu privire la extinderea lor pe piata din Marea Britanie.

Mai multe detalii despre Conferinta Finantare.ro Iasi 2015, inclusiv agenda completa si informatii despre speakeri, pot fi gasite pe pagina oficiala http://events.finantare.ro/. Taxa de participare este 50 RON. Înscrierile se fac prin completarea formularului disponibil aici: http://goo.gl/GF58Z8.

Eveniment realizat cu sprijinul partenerilor: ARIES, UK Trade & Investment,  Bursa de Valori Bucureşti, British Romanian Chamber of Commerce, Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, Iaşi Management Consulting Cluster, Iconic, Autonom, Idilis, Kruger, CTS Corner, Fundaţia Post Privatizare, Poliglotis, Risco, Tehnopolis, Ziarul de Iaşi, Iaşi Fun, Economic Zoom, Jurnalul de Afaceri, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *