PIN 2016 – Premiile Industriei Regionale IT & Outsourcing

landing-page-pin1.png

Cea mai dinamica industrie din Moldova va avea, incepand din acest an, o gala de premiere a performantei.

In data de 12 mai, se va desfasura  la Iasi prima editie a Premiilor Regionale ale Industriei de IT&Outsourcing, PIN 2016 (www.pinawards.ro). Aceste premii se vor adresa companiilor de IT si Outsourcing, mediului universitar specific, asociatiilor studentesti, firmelor de servicii conexe (training, recutare, cursuri de limbi straine), organizatiilor neguvernamentale relevante.

Evenimentul isi doreste sa celebreze dezvoltarea industriei la nivel regional si sa scoatain evidenta impactul pozitiv asupra comunitatiiin care aceasta se manifesta. Premiile PIN vor fi  anuale si au ca intentie sa rasplateasca firmele si companiile solide, start-up-urile inovatoare, antreprenoriatul curajos din regiune, evenimentele comunitare relevante, precum si proiectele durabile ale mediului academic.

Seara de gala va fi incheiata de un show al membrilor grupului Divertis, absolventi ai Facultatii de Automatizari si Calculatoare din Iasi. Evenimentul va fi transmis live.

Cu aceasta ocazie se va lansa si revista industriei regionale de IT&Outsourcing, care se va numi PIN Magazine, si care, pentruinceput, va avea o frecventa trimestriala.

La nivelul Romaniei de Nord Est lipsea un eveniment de amploare care sa punain valoare dinamismul industriei IT&Outsourcing care va depasi conform unor studii recente nivelul de 30.000 de specialistiin 2030. PIN Magazine, revista industriei ce va fi lansatain cadrul evenimentului din 12 mai, devine astfel o platforma de comunicare relevanta despre comunitatea de specialisti, evenimentele specifice si noile tehnologii ”, spune Dan Zaharia, senior consultant la Extind

Vom reveni in curind cu amanunte privind componenta juriului, sectiunile de premiere si regulamentul de inscriere si jurizare. Proiectul demareaza la nivel regional, insa in urmatorii 2 ani fondatorii planuiesc sa-l extinda si in alte orase regionale de succes.

Initiatorii si organizatorii acestui eveniment regional PIN 2016 sunt Dan Zaharia, senior consultant la Extind, cu o experienta de peste 15 aniin management, vanzari si dezvoltare imobiliara si Dan Radu, managerul Eurolink Promotion, cu o experienta de peste 20 ani in mass-media si dezvoltare de proiecte.

Persoana de contact:
Dan Zaharia, [email protected], 0722-523102

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.