PNDR: Se depun proiectele in cadrul Schemelor de ajutor de stat GBER si de minimis aferente masurilor 4.2 si 4.2a

proiecte-PNDR.jpg

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a anuntat perioada de depunere a cererilor de finantare in cadrul primei sesiuni continue anuale pentru Schema de ajutor de stat GBER si de minimis aferenta submasurii 4.2 si pentru Schema de ajutor de stat GBER si de minimis aferenta submasurii 4.2a din PNDR 2020. Proiectele vor putea fi depuse on-line in perioada16 august – 30 decembrie 2016.

Prin intermediul acestor scheme de ajutor de stat pot fi finantate cu maxim 50% din totalul cheltuielilor eligibile investitii care vizeaza, printre altele, fabricarea inghetatei, a produselor de panificatie sau patiserie, a ciocolatei, condimentelor, suplimente alimentare, a berii, a fructelor confiate, dar si a bauturilor alcoolice din fructe.

Pragul minim de selectie a proiectelor pentru Schema GBER este de 15 puncte pentru sM 4.2 si de 10 puncte pentru sM 4.2a.

Primele praguri de calitate lunare, pentru proiectele care se depun in perioada 16.08 – 31.08.2016 sunt de 45 de puncte pentru sM 4.2 si de 40 de puncte pentru sM 4.2a.  

Fisa de program – Se depun proiectele in cadrul Schemei de ajutor de stat GBER si de minimis aferenta masurii 4.2
Fisa de program – Se depun proiectele in cadrul Schemei de ajutor de stat GBER si de minimis aferenta masurii 4.2a

Pentru a beneficia de consultanta pentru depunerea proiectelor completati acest formular

Sursa: AFIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.