POC: Proiectele in cadrul Actiunii 2.2.1 se depun pana pe 29 februarie

proiecte-europene.jpg

beneficiari, afirMinisterul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala – Organismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale anunta prelungirea perioadei de inregistrare a propunerilor de proiecte pentru Programul Operational Competitivitate 2014 – 2020, Axa Prioritara 2, Actiunea 2.2.1 „Sprijinirea cresterii valorii adaugate generate de sectorul TIC si a inovarii in domeniu prin dezvoltarea de clustere” pana la data de 29 februarie 2016, ora 16:30.

Principalele detalii privind acest apel:
Un proiect poate beneficia de finantare nerambursabila in cadrul acestei actiuni doar daca la finalul implementarii va avea ca rezultat cel putin o aplicatie / un produs / serviciu TIC inovativ realizat.
 
Sprijinul va viza dezvoltarea de produse / servicii / aplicatii TIC inovative prin:
•    Investitii in active corporale si necorporale in cadrul unei investitii initiale;
•    Investitii in cercetare industriala si dezvoltare experimentala;
•    Investitii in proiecte de inovare ale IMM-urilor;
•    Investitii in proiecte de inovare de proces si organizationale.

Aplicanti eligibili:
•    Intreprinderi (IMM-uri) care isi desfasoara activitatea in Romania, centrate pe domeniul TIC;
•    Intreprinderi (IMM-uri) care isi desfasoara activitatea in Romania, in cadrul clusterelor centrate pe domeniul TIC;
•    Consortii (parteneriate) de IMM-uri care isi desfasoara activitatea in Romania, in cadrul clusterelor  centrate pe domeniul TIC.

Valoarea maxima finantarii: 3.240.000 lei (aproximativ 720.000 euro), la care se vor adauga cheltuielile aferente ajutorului de minimis, pana la 200.000 euro.

Procentul de finantare: pana la 80% din totalul cheltuielilor eligibile, diferentiat in functie de activitatile proiectului.

Durata proiect: maxim 36 de luni.

 Sursa: Ministerul Fodurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *