POCA: Trei ghiduri ale solicitantului s-au lansat in consultare publica

program.jpg

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management a Programului Operational Capacitate Administrativa (AM POCA), a lansat spre consultare publica trei ghiduri ale solicitantului:

  • Ghidul solicitantului nr. CP 1/2017 pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) pentru regiunea mai dezvoltată (București-Ilfov) și anexele acestuia sunt în consultare publică până pe 27 martie a.c.
  • Ghidul solicitantului nr. CP 1/2017 pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) pentru regiunile mai puțin dezvoltate și anexele acestuia sunt în consultare publică până pe 27 martie a.c.
  • Ghidul solicitantului pentru Cererea de proiecte IP 10/2017 (MySMIS: POCA/130/1/1) în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă (POCA) și anexele acestuia sunt în consultare publică până pe 27 martie a.c. Este vorba despre proiecte ce vizează evaluări sistemice ale cadrului de reglementare și fundamentarea politicilor publice bazate pe dovezi.

Proiectele finanțate vor contribui la rezultatele de program ce vizează: aplicarea sistemului de politici bazate pe dovezi în autoritățile și instituțiile publice centrale, inclusiv evaluarea ex-ante a impactului, fondul activ al legislației sistematizat și simplificat progresiv, cadrul pentru sprijinirea dezvoltării la nivel local și pentru creșterea calității serviciilor publice implementate.

Sursa: mdrap.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.