POCU – Calendarul estimativ al lansarilor

calendar.jpg

Ministerul Fondurilor Europene a actualizat calendarul lansarilor din cadrul Programului Operational Capitalul Uman (POCU) pentru anii 2016-2017. Documentul curent prezinta o situatie detaliata a viitoarelor apeluri, cuprinzand si beneficiari eligibili. 

Conform documentului, in anul 2016 sunt estimate a fi lansate peste 40 de apeluri, incluzand cereri de propuneri de proiecte dedicate economiei sociale (iulie 2016), tranzitiei de la educatie la viata activa (iulie 2016), dezvoltarii locale integrate in comunitatile marginalizate (martie-aprilie 2016).

Astfel, lansarea proiectelor adresate tinerilor NEETs someri ramane prevazuta pentru luna Martie in timp ce lansarea masurilor de ocupare si formare pentru somerii adulti a fost anticipata pentru luna Iunie dupa ce anterior fusese prevazuta pentru lunile Octombrie-Noiembrie.

Pe langa alte actualizari, calendarul mai detaliaza tipurile de servicii medicale de screening finantate si prezinta categoriile de varsta pentru grupului tinta vizat prin fiecare tip de proiect.

Documente utile:
Calendarul complet

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

One thought on “POCU – Calendarul estimativ al lansarilor”

  1. corina spune:

    linkul catre document ( „Calendarul complet poate fi consultat aici.”) nu este activ…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.