POIM: MFE organizeaza o dezbatere publica pe ghidul dedicat biodiversitatii pe 31 martie

ADR_Muntenia.jpg

Ministerul Fondurilor Europene (MFE)Directia Generala Programe Infrastructura Mare a publicat in data de 22 martie 2016 versiunea revizuita a proiectului de Ghid al solicitantului aferent Axei prioritare 4 „Protectia mediului prin masuri de conservare a biodiversitatii, monitorizarea calitatii aerului si decontaminare a siturilor poluate istoric, Obiectivul Specific 4.1 ”Cresterea gradului de protectie si conservare a biodiversitatii prin masuri de management adecvate si refacerea ecosistemelor degradate”.

In continuarea procedurii scrise de consultare publica, Ministerul Fondurilor Europene organizeaza o sesiune de dezbatere cu toti factorii interesati referitoare la proiectul de ghid pentru Obiectivul Specific 4.1. „Cresterea gradului de protectie si conservare a biodiversitatii prin masuri de management adecvate si refacerea ecosistemelor degradate”, in data de 31 martie 2016, la sediul Ministerului Fondurilor Europene (B-dul Ion Mihalache, nr 15-17, sala de conferinte, parter), incepând cu ora 10.00.

Organizatiile interesate sunt invitate sa nominalizeze un reprezentant care sa participe activ la dezbateri. Nominalizarile pot fi transmise la adresa de e-mail [email protected], in cursul zilei de 30 martie 2016.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.