POP: Sesiunea de depunere a proiectelor pentru Masura 2.2.1.2 se prelungeste pana pe 24 ianuarie

barca_pescuit1.jpg

barca_pescuitDirectia Generala Pescuit – Autoritatea de Management pentru POP (DGP-AMPOP) anunta prelungirea, pana la data de 24.01.2014, a sesiunii deschise de primire cereri de finantare pentru acordarea fondurilor nerambursabile pentru pescuit si acvacultura conform masurilor din cadrul Programului Operational pentru Pescuit in cadrul Masurii 2.2– „Pescuitul in apele interioare”, Actiunea 1: „Nave de pescuit in apele interioare”, Operatiunea 2: „Schimbarea destinatiei ambarcatiunilor catre alte activitati in afara pescuitului”, avand alocata pentru aceasta sesiune suma de 1.500.000 euro.

Depunerea proiectelor se va face la sediile Compartimentelor Regionale, in intervalul 8.30-16.30, pana in data de 24.01.2014.

Solicitantul sprijinului financiar trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate mentionate in cadrul Ghidului Solicitantului aferent masurii/actiunii/operatiunii.

In cazul masurilor ce implica evaluarea tehnica si financiara, pentru a fi selectat pentru finantare proiectul trebuie sa obtina punctajul minim prevazut pentru fiecare masura, conform Ghidului Solicitantului.

DGP-AMPOP va notifica in scris pe toti solicitantii privind rezultatul evaluarilor cererilor de finantare depuse de catre acestia la sediile Compartimentelor Regionale.

Sursa: AM POP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *