POR: A fost aprobata modificarea Ghidului Specific Axei prioritare 5, Prioritatii de investitii 5.2

pndr-ghid.jpg

Modificarea Ghidului Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul Apelului de proiecte nr. POR/2016/5/5.2/1 –Axa prioritara 5 – Imbunatatirea mediului urban si conservarea, protectia si valorificarea durabila a patrimoniului cultural, Prioritatea de investitii 5.2, Realizarea de actiuni destinate imbunatatirii mediului urban, revitalizarii oraselor, regenerarii si decontaminarii terenurilor industriale dezafectate (inclusiv a zonelor de reconversie), reducerii poluarii aerului si promovarii masurilor de reducere a zgomotului, a fost aprobata prin ordin al ministrului dezvoltarii regionale si administratiei publice.

Ghidul Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul Apelului de proiecte nr. POR/2016/5/5.2/1 Axa prioritara 5 – Imbunatatirea mediului urban si conservarea, protectia si valorificarea durabila a patrimoniului cultural, Prioritatea de investitii 5.2, Realizarea de actiuni destinate imbunatatirii mediului urban, revitalizarii oraselor, regenerarii si decontaminarii terenurilor industriale dezafectate (inclusiv a zonelor de reconversie), reducerii poluarii aerului si promovarii masurilor de reducere a zgomotului, a fost corelat cu modificarile aduse Ghidului solicitantului, Conditii generale pentru accesarea fondurilor in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, aprobate in luna mai 2016.

Pentru modificarile aprobate prin Ordin de ministru nr. 898 din data de 17.06.2016 fata de ghidul specific aferent prioritatii de investitii 5.2, publicat in data de 25.03.2016, Agentiile de Dezvoltare Regionala vor putea solicita o clarificare suplimentara in etapa de verificare a conformitatii administrative si a eligibilitatii.

Ca urmare, pe site-ul Programului Operational Regional s-a publicat Ghidul solicitantului Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul apelului de proiecte nr. POR/ 2016/5/5.2/1, varianta consolidata.

In utilizarea Ghidului specific, prevederile sale se vor completa, acolo unde este cazul, cu prevederile Ghidului general al POR 2014-2020, intitulat „Ghidul solicitantului – Conditii generale de accesare a fondurilor in cadrul POR 2014 – 2020”.

Sursa: inforegio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *