POR: A fost revizuit Ghidul solicitantului pentru prioritatea de investitie 2.1.A – Microintreprinderi

ghid-consultare.jpg

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) a publicat o noua revizuire a Ghidului solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul Apelului de proiecte nr. POR 2016/2/2.1.A, Axa prioritara 2 – Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatea de investitii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Modificarea documentului a vizat revizuirea, in Ghidul specific – Sectiunea 5 „Procesul de evaluare, selectie si contractare a proiectelor”, a paragrafului prin care se face trimitere la Ghidul general – sectiunea 8 ”Verificarea, evaluare, selectia si contractarea proiectelor”.

Aceasta modificare a fost impusa de particularitatile derularii procesului de verificare, evaluare si contractare a proiectelor prin intermediul sistemului electronic MySMIS, ce nu au facut obiectul Ghidului general. Restul conditiilor si prevederilor din ghidul specific raman neschimbate.

Perioada in care se pot depune proiecte a ramas neschimbata, respectiv 27.07.2016-27.01.2017.

Acesta este fisa de program a apelului.

Documente utile:
Ghidul Solicitantului
Ordinul MDRAP de modificare a Ghidului Solicitantului

Sursa: Inforegio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.