POR: Noi beneficiari de fonduri Regio, instruiti de ADR Sud Muntenia

adr-s-muntenia.jpg

adr s munteniaAgentia pentru Dezvoltare Regionala (ADR) Sud Muntenia a organizat un seminar de instruire destinat noilor beneficiari de fonduri nerambursabile alocate prin programul Regio.

Intalnirea de lucru a fost destinata reprezentantilor autoritatilor publice locale si ai mediului privat din regiunea Sud Muntenia, care au primit finantare nerambursabila Regio din Domeniile Majore de Interventie 1.1 „Planuri integrate de dezvoltare urbana”, 3.4Reabilitarea/modernizarea/dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua” si 4.3Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor„.

Scopul organizarii acestui eveniment a fost de a informa noii beneficiari despre etapele implementarii proiectelor pentru care au primit finantare europeana nerambursabila. In cadrul instruirii, echipele ce asigura managementul proiectelor au primit informatii de specialitate despre procesul de derulare a proiectelor, despre regulile privind identitatea vizuala Regio, ce trebuie sa fie respectate in activitatile de informare si publicitate, precum si despre documentele folosite in implementarea contractelor (prefinantare, notificare privind depunerea cererii de prefinantare/ rambursare, termen de depunere, documente ce trebuie sa insoteasca cererile de plata). Totodata, beneficiarii de fonduri Regio au fost informati despre cum trebuie realizate achizitiile publice in cadrul proiectului‚ principii si reguli, intocmirea documentatiei de atribuire, precum si despre conformitatea dosarului achizitiei.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.