POSCCE: Inca 10 contracte de finantare semnate la nivelul Regiunii Sud-Vest

Oltenia.png

OlteniaAgentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice Axa prioritara 1, „Un sistem de productie inovativ si eco-eficient”, Operatiunile 1.1.1, 1.1.2, 1.1.3 si 1.3.2 anunta semnarea unui numar de 10 contracte pentru sectorul privat finantate din Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Domeniile de activitate finantate sunt urmatoarele: extractia pietrisului si nisipului, extragerea argilei si caolinului, fabricarea mobilei, fabricarea caramizilor, prelucrarea sticlei, fabricarea placilor, polilor, tuburilor si profilelor din material plastic, productia de caroserii pentru autovehicule, fabricarea altor produse din material plastic, tratarea si acoperirea metalelor, recuperarea materialelor reciclabile, etc.

Valoarea totala a proiectelor este de 24.326.128,84 RON, asistenta financiara nerambursabila totala solicitata avand o valoare de 9.610.631,38 RON. Toate platile se vor face in lei.

Proiectele contractate se vor implementa la nivelul regiunii Sud-Vest Oltenia astfel: 3 proiecte in judetul Dolj, 3 proiecte in judetul Olt, 2 proiecte in judetul Valcea, 1 proiect in judetul Mehedinti, si respectiv 1 proiect in judetul Gorj.

Pana in prezent s-au semnat 72 de contracte in valoare totala de 130.357.162,85 RON, in cadrul DMI 1.1, Operatiunea 2 – Sprijin financiar cu valoarea de pana la 1.065.000 lei pentru investitii in intreprinderi mici si mijlocii, Apel 4.

Document anexat:

Lista contractelor semnate in data de 10.10.2013 (PDF) 

Sursa : ADR Sud-Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.