POSCCE: Lista proiectelor propuse spre finantare Op. 111 – apel nr. 5-2014

lista.jpg

schema-investitiiAM POSCCE a publicat lista proiectelor care au obtinut punctaje de peste 60 de puncte in urma evaluarii in cadrul Apelului de proiecte nr. 5-2014, aferent Operatiunii 1.1.1 – „Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile” – POSCCE.

Intr-o prima etapa au fost acordate finantari proiectelor care aveau un punctaj de cel putin 80 de puncte, iar ulterior, in urma suplimentarii creditelor de angajament, au fost finantate si proiectele cu 78-79 de puncte.

Ministerul Fondurilor Europene a identificat disponibilitati suplimentare, fapt ce permite finantarea tuturor proiectelor aflate pe lista de rezerva, respectiv proiectele care in urma procesului de evaluare si selectie au obtinut punctaj intre 60-77 si care pot fi implementate pana la data de 31.12.2015. Valoarea totala a asistentei financiare nerambursabile pentru aceste proiecte este de aproximativ 550 mil. lei.

Autoritatea de Management va transmite notificari catre toti potentialii beneficiari, care in termen de 3 zile lucratoare de la primirea notificarii trebuie sa informeze Autoritatea de Management daca doresc semnarea contractului de finantare, cu implementarea proiectului in timp util, nu mai tarziu de 31 decembrie 2015.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top