POSCCE: Ordin privind modificarea Anexei nr. 1 la Ordinul ministrului economiei pentru aprobarea Ghidului solicitantului aferent Operatiunii 1.1.1 A2

tableta_design.jpg

tableta_designMinisterul Fondurilor Europene, Autoritate de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (AM POSCCE), a emis Ordinul nr. 817/28.07.2014 privind modificarea si completarea Anexei nr. 1 la Ordinul ministrului economiei, comertului si mediului de afaceri nr. 3006/22.11.2011 aferent Ghidului Solicitantului pentru Operatiunea 1.1.1 A2 – „Sprijin financiar in valoare de pana la 1.065.000 lei, acordat pentru investitii in intreprinderile mici si mijlocii” – apelul nr. 4, 2011.

Prin Ordin se modifica si se completeaza Anexa nr. 1 la Ordinul ministrului economiei, comertului si mediului de afaceri nr. 3006/22.11.2011 pentru aprobarea Ghidului solicitantului aferent Operatiunii 1.1.1 A2 – „Sprijin financiar in valoare de pana la 1.065.000 lei, acordat pentru investitii in intreprinderile mici si mijlocii” – apelul nr. 4 (numit in continuare Ghid), dupa cum urmeaza: la Capitolul II .2 – „Eligibilitatea proiectelor”, punctul 4 „Perioada de implementare a proiectului”, paragraful 1, se modifica si va avea urmatorul cuprins:

Perioada de implementare a proiectului este de cel mult 1 an de la data semnarii contractului de finantare, pentru proiectele care nu implica lucrari de constructii si/sau modernizari iar pentru proiectele care implica lucrari de constructii si/sau modernizari, perioada de implementare poate fi mai mare de 1 an de la data semnarii contractului de finantare. Perioada de implementare a proiectului, atat pentru proiectele care implica achizitia de echipamente si tehnologii cat si pentru cele care implica si lucrari de constructii si/sau modernizari, poate fi prelungita peste termenele limita mentionate anterior, dar fara a depasi data de 31.12.2015 (inclusiv), prin incheierea de acte aditionale corespunzatoare, in conditiile stipulate in contractul de finantare, la solicitarea justificata a beneficiarilor contractelor de finantare incheiate, atunci cand beneficiarii au derulat sau incheiat proceduri de achizitie necesare implementarii proiectelor si se afla in imposibilitatea finalizarii implementarii proiectelor si indeplinirii indicatorilor asumati prin cererile de finantare.

Document anexat:
Ordinul MFE nr. 817/28.07.2014 privind modificarea si completarea Anexei nr. 1 la Ordinul ministrului economiei, comertului si mediului de afaceri nr. 3006/22.11.2011 (PDF)

Sursa: AM POSCCE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.