POSDRU: Lista cererilor de finantare respinse in faza A – CPP 183 si CPP 184

lista2.jpg

listeAM POSDRU publica lista cererilor de finantare care au fost respinse in Faza A, pentru Cererile de propuneri de proiecte nr. 183Masuri active de ocupare pentru zone foste industrializate”, DMI 5.1. si 184Masuri active de ocupare pentru zone foste industrializate in mediul rural”, DMI 5.2.

In cursul zilei de 02.02.2015, solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in Faza A vor primi Scrisoarea de informare exclusiv la adresa/adresele de e-mail precizate in cererea de finantare. Solicitantii ale caror cereri de finantare se regasesc in lista atasata, dar nu au primit Scrisoarea de informare, vor contacta AM POSDRU la adresele de e-mail: [email protected], respectiv [email protected].

Solicitantii ale caror proiecte au fost respinse pot contesta decizia de respingere.

Contestatia se poate depune personal in zilele lucratoare sau poate fi transmisa prin curier/posta, numai la registratura MFE AMPOSDRU, la adresa: B-dul Ion Mihalache, nr. 15-17 (parter), sector 1, Bucuresti.

Pentru contestatiile depuse personal, data limita de inregistrare a contestatiei la registratura AMPOSDRU este joi, 05 februarie 2015, orele 16.00.

Sursa: AM POSDRU

One thought on “POSDRU: Lista cererilor de finantare respinse in faza A – CPP 183 si CPP 184”

  1. Andreea spune:

    Aceste fonduri structurale sunt o foarte mare pacaleala. Luam bani si ne punem gatul pe tava pentru ce? Proiecte aprobate fara a avea o sustinere financiara macar partiala din partea beneficiarului, care se bazeaza pe oameni care muncesc gratis (mai ales in proiectele castigate de ONG-uri). Exista ONG-uri care nu au dat salariii de cel putin trei luni de zile iar cei care raspund legal de aceste organizatii se spala pe maini spunand ca este vina AMPOSDRU pentru ca nu face plati. S-a gasit astfel alta modalitate de a pacali omul de rand, cu locuri de munca mincinoase. Proiectele POSDRU nu ajuta pe nimeni, pregatirea pe care o ofera celor defavorizati, dine medii rurale sau fara studii, nu are nicio valoare fara crearea de locuri de munca unde sa lucreze!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.