Programul pentru organizarea Targului National Cooperatist – TINCOOP

ATENTIONARE: Acest program nu este activ in acest moment!

Introducere

Programul consta in organizarea celei de-a III-a editii a Targului National Cooperatist – TINCOOP, la Bucuresti, in semestrul II – 2007.

Obiectivele programului

Obiectivul Programului pentru organizarea Targului National Cooperatist – TINCOOP il constituie sustinerea societatilor cooperative, promovarea spiritului antreprenorial, stimularea dezvoltarii afacerilor, precum si cresterea numarului de locuri de munca din domeniul cooperatist, prin promovarea produselor, serviciilor si altor oportunitati de afaceri ale cooperatiei pe pietele nationale si internationale, pentru imbunatatirea performantelor economice si tehnice ale societatilor cooperative.

Activitati eligibile

Actiunile legate de organizarea si desfasurarea Programului se realizeaza de Agentia Nationala pentru intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie, direct si/sau pe baza de contracte incheiate cu persoane fizice si juridice de drept public sau privat, in conditiile legii.

Actiunile desfasurate in cadrul Programului sunt:

  • organizarea expozitiei – standuri ale societatilor cooperative/societatilor cu capital majoritar cooperatist cu activitati de productie si prestari servicii, pe domenii de activitate;
  • organizarea de seminarii, mese rotunde si ateliere de lucru;
  • diseminarea de materiale informative pe teme privind dezvoltarea afacerilor;
  • furnizarea serviciilor de instruire sustinute de experti din domeniul public sau privat, din Romania in vederea cresterii competentelor antreprenoriale.
Conditii de finantare

Bugetul alocat Programului pentru anul 2007 este de 700.000 lei.

In vederea desfasurarii in bune conditii a Programului se pot atrage fonduri provenite din donatii si sponsorizari ale persoanelor fizice si ale persoanelor juridice din tara si din strainatate, in conditiile legii.

Termene limita

Termenul limita va fi stabilit ulterior.

Finantator: Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri
Sursa: Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Nu exista nici un instrument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *