Programul MOL „Permis pentru viitor”

permis.jpg

MOL Romania si Fundatia Pentru Comunitate au lansat cea de-a 2-a editie a programului de responsabilitate sociala „Permis pentru viitor”, prin care sunt acoperite costurile obtinerii permisului de conducere (scoala de soferi si taxele adiacente) pentru 35 de tineri. Beneficiarii vor fi din medii defavorizate, pentru care permisul de conducere poate facilita obtinerea unui loc de munca sau mentinerea si extinderea atributiilor de serviciu.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 27.01.2017
Buget: 75.000 lei

Programul MOL „Permis pentru viitor” se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 17 si 25 de ani, proveniti din medii defavorizate, care doresc sa obtina permis de conducere de categoria B, C sau D (incluzand tractoare agricole sau forestiere, troleibuze si tramvaie).

Solicitanti eligibili

  • tineri din medii defavorizate, nascuti intre anii 1992 si 2000 inclusiv, elevi sau absolventi de liceu, scoli profesionale sau scoala generala.

Buget – 75.000 lei

Se pot inscrie tineri care:
1.    Sunt la inceputul carierei profesionale si/sau
2.    Doresc sa ocupe un loc de munca, si la angajare este o conditie sau un avantaj existenta permisului de conducere
3.    Au un loc de munca / se afla in activitate, si permisul de conducere ar fi un instrument benefic in indeplinirea atributiilor de serviciu
4.    Au permis de conducere, dar pentru ocuparea unui loc de munca / indeplinirea atributiilor de serviciu este o conditie / un avantaj existenta permisului de conducere categoria C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuz, tramvai
5.    Din alte motive doresc sa obtina permis de conducere, dar nu au posibilitati materiale pentru acoperirea cheltuielilor aferente.

Modalitatea acordarii sponsorizarii

Un solicitant poate sa obtina finantare in valoare maxima de 3.000 lei pentru:
a). acoperirea integrala sau partiala a costurilor obtinerii permisului de conducere categoria B, C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuz, tramvai.
b). acoperirea integrala sau partiala a costurilor obtinerii permisului de conducere categoria C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuz, tramvai.

Termenul de aplicare – 27 ianuarie 2017

Atentie!
– doar dosarele complete trimise in termen vor ajunge in fata juriului, nu se acorda posibilitatea completarii ulterioare al dosarului de aplicare

Termene limita

Inscrierea la scoala de soferi: in termen de o luna de la semnarea contractului.
Finalizarea cursurilor teoretice si practice la scoala de soferi: pana in 31 octombrie 2017.

Dosarul de participare se trimite intr-un singur exemplar prin posta, la adresa: Fundatia Pentru Comunitate, 400603 Cluj, Bd. 21 decembrie 1989 nr. 77, Et. 1, The Office C. Pe plic se mentioneaza: PROGRAM MOL „PERMIS PENTRU VIITOR”.

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website
Ghidul solicitantului

Finantator: MOL Romania Petroleum Products
Sursa: MOL Romania

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.