Programul Romania–Serbia 2014-2020: Depunerile pentru propunerile de proiecte se fac pana pe 1 februarie 2016

proiecte-europene.jpg

evaluare_proiecteComitetul Comun de Monitorizare al Programului Interreg IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania-Serbia a aprobat, prin procedura scrisa, corrigendumurile la ghidurile aplicantului pentru primul apel pentru propuneri de proiecte (inclusiv pentru proiectele strategice).

Corrigendumurile aduc o serie de clarificari necesare potentialilor beneficiari cu privire la modul de completare a formularului aplicativ, bugetul proiectului si conditiile de eligibilitate a aplicantilor, precum si o prelungire a termenului limita pentru depunerea propunerilor de proiecte.

Programul Interreg IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania – Serbia a fost aprobat de catre Comisia Europeana în data de 6 august 2015, iar primul apel pentru propuneri de proiecte a fost lansat în data de 15 septembrie 2015 si are un buget de aproximativ 50 milioane euro, din care aproximativ 22 milinoane euro vor fi dedicate proiectelor strategice.

Noul termen pentru depunerea propunerilor de proiecte, conform corrigendumului, este 1 februarie 2016, în timp ce termenul pentru proiectele strategice ramane 15 martie 2016.

Potentialii beneficiari, precum Programul Interreg IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania – Serbia pot accesa ghidurile aplicantului pentru primul apel pentru propuneri de proiecte (inclusiv pentru proiectele strategice), precum si corrigendumurile acestora.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top