pmsolutions_120x60.gifUn singur curs – 2 certificate!

PMSolutions organizeaza in perioada 07-11.06.2010 cursurile PM Basics, PM Practitioner si PM Certification care se finalizeaza cu obtinerea a 2 certificate: Certificat recunoscut de Asociatia de Project Management Romania, afiliata IPMA si Certificat de Absolvire emis de Ministerul Muncii.

Project Management – o necesitate

In contextul climatului de afaceri in permanenta schimbare al lumii contemporane, managerii in general si managerii de proiect in particular sunt confruntati cu sarcina dificila de a coordona proiecte din ce in ce mai complexe, avand la dispozitie bugete si resurse limitate.

Pentru a evita repetarea unor activitati, intreruperi si intarzieri, managerii de proiect au nevoie de metodologii cu valoare dovedita, de unelte si tehnici avansate pentru a putea controla in mod efficient evolutia proiectelor in acest context in permanenta schimbare.

Prezentarea cursurilor:

Project Management Basics

Perioada: 7 Iunie – 9 Iunie 2010
Durata: 2,5 zile
Descriere: curs de baza, dedicat tuturor celor care lucreaza sau care coordoneaza echipe de proiect si care trebuie sa deprinda atat vocabularul de project management, cat si notiuni fundamentale despre: organizarea proiectelor, planificare, monitorizare si control.
Pret: 295 Euro + TVA

Project Management Practitioner

Perioada: 7 Iunie – 11 Iunie 2010
Durata: 4,5 zile
Descriere: curs dedicat celor care doresc sa-si aprofundeze cunostintele de project management cu notiuni despre: Managementul Riscurilor, Management Financiar, Managementul Calitatii, Managementul Schimbarii, Managementul Resurselor Umane, aspecte Juridice si Comerciale.
Pret: 490 Euro + TVA

Project Management Certification

Perioada: 7 Iunie – 11 Iunie 2010
Durata: 5 zile
Descriere: curs dedicat tuturor project managerilor care doresc obtinerea unei certificari formale a cunostintelor si a experientei lor. Se poate opta pentru certificare IPMA (acest curs este certificat de catre APMRo-Asociatia Project Management Romania, iar absolvirea sa permite participantilor inscrierea la examenul de certificare organizat de APMRo-filiala IPMA din Romania. Costul examenului de certificare nu este inclus in pretul cursului si trebuie achitat separat catre APMRo odata cu inscriere la examenul de certificare) si/sau certificare din partea Ministerului Muncii (cursul este certificat si ca program de formare profesionala de catre Ministerul Muncii).
Pret: 590 Euro + TVA

Pentru inscrieri si detalii cu privire la prezentarea cursurilor si absolvire contactati: Ioana Hristea, [email protected] , telefon 021.210.88.10.

Membrii ANIS si AMCOR beneficiaza de reducere de 5%.

In cazul achitarii taxei de participare pana la data de 10 mai se acorda un discount suplimentar de 5%.

Detalii curs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top