Propunere de colaborare in proiecte europene – Agentia provinciala pentru protectia mediului-Trento-Italia

italia.jpg

italiaAPPA – Agenzia Provinciale per la Protezione dell’Ambiente – din Trento, Italia, doreste sa colaboreze in proiecte europene orientate catre domeniile sale de expertiza: colectare de date, consiliere, supraveghere, control tehnic, etc. privind protectia mediului.

APPA promoveaza interventii strategice menite sa urmareasca realizarea obiectivelor generale privind calitatea mediului care vizeaza aerul, apa si protectia solului. De asemenea, ea gestioneaza deseurile si previne, prin masurile luate, depasirea nivelului de poluare fonica. Agentia desfasoara campanii de sensibilizare pentru diseminarea valorilor de protectie a mediului.

APPA este interesata de aderarea la un consortiu care va dezvolta un proiect legat de gestionarea durabila a apei, servicii ecologice pentrurauri si lacuri, sisteme de monitorizare inovatoare nu doar legate de obiectivele de calitate ale Directivei europene in domeniul apei, ci si de alte aspecte, cum ar fi colmatarea barajelor, evaluarea restaurarilor raurilor, indicatorii hidro-morfologici de stres, etc.

Agentia este interesata si de un schimb de experienta in managementul integrat al raurilor si de formare in domeniu, de aplicarea de strategii inovatoare de management a apei si de proiecte de protectie a ecosistemelor de apa dulce pe situri pilot.

O descriere a acestei institutii se regaseste in anexa. (click aici)

Pentru detalii si manifestarea interesului, va rugam sa contactati direct pe dl Paolo Negri, tel: +39 0461 497716, GSM: +39 334 6001271, [email protected].

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.