Propunere de colaborare, Polonia, Wrocław Technology Park

parteneri.jpg

Parcul Tehnologic Wrocław (WTP), unul dintre cele mai mari parcuri de acest fel din Polonia si centru-lider pentru antreprenoriat si promovarea noilor tehnologii, este in cautare de noi oportunitati de colaborare in vederea internationalizarii activitatii sale.

Partenerii cautati: entitati interesate de urmatoarele tematici: inovare, sprijin pentru start-ups, antreprenoriatul academic, promovarea noilor tehnologii.

WTP se orienteaza catre colaborari cu companii cu tehnologii de varf, centre de cercetare si centre academice, gazduind in prezent aproape 200 de companii din industria de nivel inalt – biotehnologie, chimie, medicina, electronice, IT. Parcul gazduieste, de asemenea, 12 laboratoare diferite, Cluster-ul NUTRIBIOMED si 2 incubatoare (Incubatorul Sileziei de Jos pentru antreprenoriat si Incubatorul pentru antreprenoriat si tehnologie). Activitatile Cluster-ului NUTRIBIOMED au ca scop intarirea pozitiei Poloniei ca jucator important pe piata mondiala pentru alimentatie si suplimente, nutraceutice si biomedicale preparate pe baza de materii prime naturale. Incubatorul Sileziei Inferioare pentru antreprenoriat este cea mai recenta initiativa a WTP care ofera tinerilor intreprinzatori un spatiu atractiv si modern, precum si o zona de fabricatie si ateliere de inchiriat in conditii convenabile.

WTP coopereaza strans cu universitatile din Wrocław si Wrocław Centre for Technology Transfer (membru al Enterprise Europe Network). Capacitatea sa de a participa in proiecte europene a fost construita prin implicarea activa in numeroase proiecte cofinantate prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.

Contact direct pentru detalii si manifestarea interesului de cooperare: dna Anna Juszkiewicz – [email protected] technologpark.pl.

Documente utile:
Fisa de informare generala/profil
Fisa privind activitatile curente

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.