Propunere de parteneriat din Grecia pentru “Eramus+”, componenta “Tineret in actiune”, actiunea-cheie 1

tineri.jpg

Centrul vocational privat “Batsolakis Lifelearnig” din Grecia (Komotini, Tracia), institutie care ofera cursuri de limbi straine, TIC, economie, stiinte sociale, contabilitate si drept pentru adulti, cauta parteneri din tarile mentionate mai jos pentru participare la un seminar de o saptamana finantat prin programul european “Eramus+”, componenta “Tineret in actiune”, actiunea-cheie 1.

Scopul reuniunii este de a discuta despre oportunitatile oferite de agroturism pentru teritoriile rurale din Balcani, respectiv pentru dezvoltarea locala si importanta unui spirit antreprenorial in randul tinerilor. Seminarul va oferi posibilitatea schimbului de idei si va crea cadrul unor posibile viitoare cooperari. Din partea Greciei va participa organizatia “The Young Thracian Entrepreneurs ». Seminarul va avea loc in perioada 1-6 septembrie 2016.

Parteneri cautati: tineri (maxim 6 pe tara) implicati sau interesati de antreprenoriat, cooperare, agroturism din Romania, Bulgaria, Turcia, Slovenia, Slovacia, Cipru.

Contact pentru manifestarea interesului si detalii: Georgios Batsolakis, [email protected], 0030253025300

Data limita pentru manifestarea interesului: 18 mai 2016.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *