Propunere de parteneriat din Slovacia in domeniul turismului

Balvanyos.jpeg

BalvanyosCentrul Cultural al regiunii autonome Košice (Slovacia) cauta parteneri pentru dezvoltarea unei propuneri de proiect in vederea confinantarii prin cererea deschisa a programului COSME: „COS-WP2014-3-15.03 Diversifying the EU Tourism Offer and Products – Sustainable Transnational Tourism Products 2014„.

Scopul proiectului ar trebui sa fie un schimb de cunostinte si bune practici in domeniul turismului rural bazat pe sport sau activitati de intretinere (wellness).

Obiectivul general al initiativei este de a stimula competitivitatea in sectorul turismului european, prin incurajarea diversificarii oferteide servicii turistice si a produselor. Prin „turism de wellness” se face referire la tipul de turism motivat de o abordare proactiva in cautareaobtinerii sau mentinerii unei stari bune de sanatate si a unei calitati generale a vietii.

Parteneri cautati: agentii de dezvoltare regionala sau organizatiile ale societatii civile din statele membre ale UE cu expertiza in acest domeniu.

Data limita pentru aplicatii: 7 octombrie 2014.

Centrul Cultural Kosice se ocupa in prezent de implementarea programului Terra Incognita. Acesta este un program strategic creat si finantat de catre regiune pentru consolidarea perspectivelor de dezvoltare locala prin cultura si turism. Prin intermediul programului, regiunea Kosice a participat la proiectul Kosice – Capitala europeana a Culturii (EHMK 2013). Proiectul EHMK 2013 a declansat schimbari semnificative in regiune, cu obiectivul pe termen lung de a imbunatati conditiile pentru dezvoltarea economiei creative.

Contact pentru manifestarea interesului si detalii ale propunerii de proiect: dna Zuzana Petríková, project manager +421 907 964316, +421 55 7299606, www.terraincognita.sk.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.