Propunere de parteneriat Erasmus +, actiunea-cheie 3, tema 5

Erasmus_tasta.jpg

ErasmusRegiunea Liguria, impreuna cu Ministerul italian al Tineretului, cauta parteneri pentru o propunerie in cadrul programului Erasmus +, actiunea-cheie 3, „cooperare transnationala pentru punerea in aplicare a politicilor inovatoare, sub conducerea autoritatilor publice de nivel inalt, EACEA/10/2014„.  Termenul limita pentru prima etapa este 20 mai a.c.

Provocarea acestei initiative este de a dezvolta impreuna politicile de tineret pentru incluziune sociala si directiile propunerilor nationale si internationale de voluntariat.

Proiectul isi propune sa dezvolte si sa experimenteze cursuri voluntare intensive, pe termen scurt, pentru tinerii cu risc de excluziune sociala. In fiecare tara, experimentarea va implica o colaborare intre Ministerul Tineretului, in coordonare cu institutiile competente in domeniul deviantei si al excluziunii sociale (daca este posibil), si organizatiile care primesc si gestioneaza voluntari pentru testarea pe teren.

Sunt cautati parteneri de la nivel regional sau national responsabili de politicile de tineret, in special din Romania, Belgia, Spania si Germania.

Grup tinta: 40 de tineri marginalizati din fiecare tara partenera.

Cei interesati sa participe sau pentru mai multe detalii, sunt rugati sa contacteze direct pe dna Michela Grana, tel.+390108398161, GSM+393333466774, [email protected] sau pe dna Anna Doris Genesin, [email protected] .
 
Fisa de prezentare

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *