Propunere de parteneriat, Erasmus +, mobilitatea tinerilor, Consiliul local Terrassa, Spania

spania1.jpg

spaniaDepartamentul de Tineret al Consiliului local Terrassa (Barcelona, Spania) cauta parteneri europeni pentru un proiect ce urmeaza sa fie depus ca aplicatie la cererea de propuneri a programului Erasmus+, actiunea-cheie 1, proiecte de mobilitate in domeniul tineretului, democratie/cetatenie active si voluntariat.

Titlul propunerii: INTERCITIES. MODE ON

Data limita pentru manifestarea interesului: cel mai tarziu 7 septembrie a.c.; data limita pentru depunerea aplicatiilor: 1 octombrie 2014.

Obiectivul proiectului este realizarea unui schimb de informatii si experienta in perioada 9-16 iulie 2015, acesta concentrandu-se pe cresterea participarii tinerilor, alaturi de  orasele lor, si promovarea voluntariatului si a cetateniei active.

Sunt cautati 3 parteneri care sa provina din orase mijlocii (150.000 – 500.000 de locuitori) similare cu Terrassa si care sa aibe posibilitatea sa trimita grupuri de tineri (8 persoane) intre 17-23 de ani.

Fisa de prezentare se regaseste in anexa. (click aici)

Contact: dna Cinta Ferrer, Service of Youth and Children Leisure, Terrassa City Council, [email protected] / [email protected], tel: +34 937 84 35 66/+34 937 84 95 16.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *