Propunere de parteneriat Erasmus+, Slovacia

Erasmus_tasta.jpg

Organizatia non-profit “Youthfully Yours SR” din Vranov Nad Topľou, Slovacia, activa in domeniile integrarii sociale, cetateniei participative, dialogului intercultural, cauta parteneri pentru un proiect «Erasmus+» intitulat «Hire You(th)».

Organizatia este preocupata la nivel local de organizarea activitatilor de formare si educare, schimbul de tineri si mobilitate, orientandu-si in principal misiunea catre populatia defavorizata (oameni cu putine oportunitati, persoane cu dizabilitati, probleme de familie, care se confrunta cu violenta domestica sau alcoolismul, etc.).

Initiativa «Hire You(th)» este un proiect de mobilitate pentru 25 de tineri si/sau asistenti sociali din 7 tari, interesati de problemele tineretului privind obtinerea unui loc de munca. Finantarea «Erasmus+» acopera cazarea, transportul si materialele de curs pentru tinerii selectionati sa participe, iar mobilitatea va avea loc in februatie 2017 in Slovacia.

Data limita pentru manifestarea interesului este 15 aprilie.

Contact pentru manifestarea interesului: Ivan Rosa +421905780796, [email protected], Facebook: https://www.facebook.com/Youthfully-Yours-SR-641012389336078/timeline/ , Skype: ivan.rosa24.

Documente utile:
Fisa de prezentare

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.