Propunere de parteneriat in cadrul YES! – Strategic Partnership Youth

yes-programme.jpg

yes-programmeProgramul YES! reprezinta un parteneriat strategic al Comisiei Europene prin Erasmus+.

Obiectivul principal al acestui program este de a promova capitalul intelectual aferent strategiei de Dezvoltare Inteligenta in randul tinerilor. Prin intermediul acestuia, se intentioneaza formarea unor scoli de vara si atragerea unor parteneri europeni. 

Partenerii eligibili provin din domenii precum crearea oraselor si comunitatilor inteligente, tehnologii de comunicare informationala, administratia nationala si emergenta economica. Toti acestia sunt invitati sa participe la formarea „Universitatilor de vara” si la alcatuirea unei retele de parteneri activi. 

Programul YES! este accesibil autoritatilor locale, agentiilor de energie, agentiilor de dezvoltare, intreprinderilor sociale, a celor private, de cercetare si sunt invitate sa imparta cunostintele, experientele si ideile cu tinerii participanti. 

Programul este promovat de partenerii din urmatoarele tari: Portugalia, Spania, Italia, Bulgaria, Germania, Polonia si Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.

In cazul in care sunteti interesat sa va inscrieti organizatia in acest proiect, trebuie sa completati formularul de mai jos si sa il trimiteti la adresa de e-mail: [email protected]

Formular de inscriere

Sursa:  Enterprise Europe Network

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *