Propunere de parteneriat pentru autoritati locale cu mai mult de 200.000 locuitori, program DEAR, Italia

italia.jpg

Regiunea italiana Toscana, in colaborare cu Oxfam Italia, pregatesc in prezent o propunere de proiect pentru cofinantare prin cererea programului “DEAR” – Programul pentru educatie si sensibilizare privind problemele de dezvoltare si sensibilizarea publicului in Europa, lotul 4 – “Proiecte de invatare globala si proiecte de campanie si sustinere conduse de autoritati locale sau asociatii de autoritati locale dintr-un stat membru al UE”.

Fisa de prezentare a cererii este aici.

Titlul proiectului: “Walk the Global Walk”.

Scopul este dezvoltarea unui program comprehensiv de educatie axat pe “Agenda 2030 pentru o dezvoltare sustenabila”, proiectul educational de 3 ani fiind orientat catre copiii de 11-18 ani si profesori.  

Parteneri cautati: in special autoritati locale/municipalitati cu mai mult de 200.000 locuitori din ultimele 13 state membre care au aderat la UE:Bulgaria, Croatia, Cipru, Republica Ceha, Estonia, Letonia, Lituania, Malta, Polonia, Romania, Slovacia, Slovenia si Ungaria.

Fisa de prezentare a propunerii de proiect se regaseste aici.

Cei interesati, sunt rugati sa raspunda pana pe 1 iunie, clarificarile si detaliile fiind oferite ulterior.

Contact: FRANCESCO LUCIOLI , Oxfam Italy, +39 0575/182481, [email protected], skype: francesc.lucioli, www.oxfamitalia.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.