Propunere de proiect din Italia pentru Masura 2.1 sau Masura 2.2

notaresco1.jpg

notarescoNotaresco, o localitate medievala din provincia Teramo, regiunea Abruzzo, Italia, doreste sa se implice ca partener in proiecte – la Masura 2.1 Infratire intre localitati sau Masura 2.2 Retele de orase infratite a programului Europa pentru cetateni – pe teme de promovare a traditiilor, culturii si turismului, ca mijloace de dezvoltare durabila. De asemenea, comuna este deschisa spre idei de proiecte care sa duca la o cooperare pe termen lung cu localitati similare.

Comuna este inscrisa in Portalul Participantului si are numar PIC.

Posibilii initiatori de proiecte interesati de cooperare sunt rugati sa contacteze direct persoana indicata, cat mai curand.

Mai multe detalii aici si la Punctul Europa pentru cetateni
E-mail: [email protected]
Tel / fax: 021 316 60 60

Sursa: www.europapentrucetateni.eu

One thought on “Propunere de proiect din Italia pentru Masura 2.1 sau Masura 2.2”

  1. Ion Pana spune:

    Inteleg ca impreuna , vom reusii sa colaboram pntru a ne face cunoscute obiceiurile si cultura. Daca itradevar va doriti un turism cum nici nu a gandit pana in prezent nimeni, suntem caoabili sa va ofrimun trai decent in zona noastra rurala [ sat ], dupa care plang toti tinerii care pribegesc prin lume , va putem oferii spectacole sustinute de artisti amatori [ copii si tineri ] care prin talent si munca asidua preiau folclorul popular de la rapsozii populari ai satului , pentru a ne pastra identitatea culturala si spirituala in contextul actual. Ne putem prezenta in fata Europei cu ansamblul FLUIERASII DIN COM. DOBROTESTI , JUD. Teleorman Persoana de contact Ion Pana 4 0785702321. Avem experienta in astfel de activitati in MILANO , VERBANIA SI UNDEVA pe varf de munte la un spital de supraponderali de unde se putea vede lacul MAGIORE, si muntii din Elvetia.
    Cu stima.
    !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *