„Managementul proiectelor TiA” si „Metode si instrumente de educatie non-formala in context TiA”

Daca esti: lucrator de tineret, coordonator de proiecte, voluntar, membru ONG, membru al unui grup informal de tineri, reprezentant al institutiilor publice implicate nemijlocit in lucrul cu tinerii, te invitam sa participi Gratuit la modulele de formare "Managementul proiectelor Tineret in Actiune" si "Metode si instrumente de educatie non-formala in context Tineret in Actiune".


Centrul EUROPE DIRECT Constanta – Nu sta deoparte. Investeste in viitorul tau!

Cursurile vor avea loc pe 5-7 decembrie 2008 respectiv 19-21 decembrie 2008 la Centrul Europe Direct Constanta din Bulevardul Tomis Nr. 79-81. et 1.

Conditii de participare:

Trimiterea formularului de candidatura completat integral pana la data de 4 respectiv 17 decembrie 2008 la adresa de e-mail [email protected];

Formularul de candidatura se gaseste si pe internet la adresa: www.anpcdefp.ro sau poate fi solicitat de la [email protected]

Asumarea prezentei pe toata durata modulului.
Programul cursului este de 3 zile, 6 ore pe zi, de la 9:00 la 18:00.
Nu se percepe taxa de participare, intrucat modulul este co-finantat de Comisia Europeana;
Organizatorii asigura materialele de curs;
Nu sunt acoperite cheltuielile de cazare, masa si transport;

Cursul este pregatit si implementat pe baza unei metodologii care pune accent pe participare activa si angajamentul celor implicati.

Formatorii sunt membri ai Retelei Nationale de Formatori, Tineret in Actiune.
Numar de locuri disponibile pentru fiecare curs: 15.

Centrul de informare EUROPE DIRECT Constanta face parte din reteaua europeana de informare EUROPE DIRECT. Prin intermediul acestei retele, Comisia Europeana raspunde nevoii de informare a cetatenilor, dar si de culegere de informatii de la acestia. Structura gazda a centrului este Oficiul Teritorial pentru intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Constanta.

Centrul EUROPE DIRECT Constanta promoveaza strategia de comunicare europeana prin sustinerea dezvoltarii unei politici coerente de informare-comunicare ce conduce la imbunatatirea perceptiei publice asupra Uniunii Europene, combate ignoranta si creste nivelul general de cunoastere a dimensiunii cetateniei europene.

Centrul de informare EUROPE DIRECT Constanta este deschis de luni pana joi, intre orele 8.30 – 17.00, iar vineri 8.30 – 14.30.

Pentru detalii:
Centrul de informare EUROPE DIRECT Constanta:
Telefon / Fax: 0241 661257
E-mail: [email protected]

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Managementul-proiectelor.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.