S-a lansat Apelul de propuneri „Coerent”, pentru copii si tineri in situatii de risc

FRDS_proiect.jpg

FRDS_proiectFondul Roman de Dezvoltare Sociala a anuntat deschiderea Apelului de propuneri de proiecte „Coerent”, a patra linie de finantare in cadrul Programului RO10 „Copii si tineri in situatii de risc si initiative locale si regionale pentru reducerea inegalitatilor nationale si pentru promovarea incluziunii sociale” (CORAI), finantat prin intermediul Granturilor SEE.

Apelul are in vedere sa sustina initiative concrete de reducere a inegalitatilor la nivel national si de imbunatatire a masurilor antidiscriminare, dezvoltate prin cooperarea actorilor sociali de la nivel local si regional. Astfel, „Coerent” vizeaza proiecte care urmaresc combaterea excluziunii sociale in randul persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile.

Suma totala alocata pentru acest apel este de 4,458,598 euro, estimandu-se finantarea a 25 de proiecte (aceasta suma ar putea fi suplimentata in urma alocarii de fonduri suplimentare pentru program de catre Statele Donatoare. Suplimentarea resurselor va fi facuta publica, la momentul respectiv, pe site-ul FRDS si prin alte mijloace de informare, dupa caz).

Valoarea minima a sumei care poate fi solicitata pentru realizarea unui proiect este de 100.000 de euro, iar cea maxima este de 300.000 de euro.

Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor de finantare este de 19 mai 2014.

Pot propune proiecte spre finantare entitati publice locale si centrale, precum si organizatiile neguvernamentale, in calitate de Promotori de Proiecte. Pentru a veni in sprijinul potentialilor solicitanti, vor fi organizate sesiuni de informare la nivel regional.

Reprezentantii FRDS va pot raspunde la eventualele intrebari sau nelamuriri cu privire la documentele specifice aferente Apelului „Coerent”, la adresa de e-mail [email protected] sau la nr. de tel/fax: 021.315.34.40/021.315.34.15.

Sursa: FRDS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.