S-a lansat spre consultare ghidul pentru primul apel de propuneri de proiecte in cadrul Programului Operational Comun Bazinul Marii Negre 2014-2020

ghid-consultare.jpg

Ghidul Aplicantului prezinta informatii importante cu privire la pregatirea propunerilor de proiecte, respectiv: aplicanti eligibili, aria geografica pentru implementarea proiectelor, dimensiunea proiectelor, buget disponibil si cheltuieli eligibile, modalitatea de completare si transmitere a aplicatiilor in format electronic, criteriile si procedura de selectie a aplicatiilor, alte informatii relevante.

Regulile incluse in Programul Operational Comun Bazinul Marii Negre 2014- 2020 sunt diferite de cele din perioada anterioara de programare.

In Ghidul Aplicantului – sectiunea 3.2 “Sistem on-line de transmitere”, este inserat linkul Sistemului Electronic de Management (eMS) http://ems-bs.mdrap.ro care poate fi accesat pentru creare cont si testarea sistemului prin introducerea de date, in conformitate cu instructiunile publicate. Datele introduse in perioada de consultare publica vor fi sterse odata cu finalizarea procesului de consultare. Doar informatiile introduse de liderul de parteneriat dupa lansarea oficiala a apelului de proiecte vor fi luate in considerare in procesul de evaluare si selectie.

Recomandarile si sugestiile pentru imbunatatirea variantei in lucru a Ghidului Aplicantului, precum si orice alte intrebari cu privire la continutul acestuia, vor fi transmise Secretariatului Tehnic Comun al Programului, la adresa de e-mail [email protected], pana la data de 23 Septembrie 2016.

Raspunsurile la intrebarile adresate vor fi publicate pe pagina web a Programului www.blacksea-cbc.net , la sectiunea “Intrebari Frecvente”.

Varianta finala a Ghidului Aplicantului va fi publicata dupa aprobarea de catre Comitetul Comun de Monitorizare al Programului, odata cu lansarea primei licitatii de proiecte.

Descarca Ghidul Aplicantului – draft

Sursa: ADR SE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top