S-a prelungit termenul limita de depunere a cererilor de finantare pentru dezvoltarea comunitatilor marginalizate

romi_ajutor.jpg

Ministerul Fondurilor Europene prelungeste termenul limita de depunere a cererilor de finantare in cadrul apelurilor de proiecte POCU nr. 1, 2 si 3 pana la data de 15 septembrie 2016.

Apelurile de proiecte POCU nr. 1, 2 si 3 sunt finantate in cadrul Obiectivelor Specifice 4.1. Dezvoltare Locala Integrata (DLI 360o) in comunitatile marginalizate in care exista populatie apartinand minoritatii rome si 4.2 Dezvoltare Locala Integrata (DLI 360) in comunitatile marginalizate.

„Alegerile locale din luna iunie au creat un vid de autoritate in aceasta perioada in care s-a facut transferul de putere. Acest lucru a intarziat incheierea parteneriatelor cu autoritatile, care au nevoie sa elaboreze analize ale comunitatilor ce solicita finantare, o conditie necesara pentru ca acestea sa obtina finantare. Am luat aceasta decizie, de a prelungi termenul limita de depunere a cererilor de finantare, pentru a raspunde asteptarilor potentialilor parteneri, in mod realist”, a declarat Ciprian Necula, Secretar de Stat.

Modificarea termenului limita este operationalizata in sistemul MySMIS si face obiectul unei modificari in Ghidurile Solicitantului Conditii Specifice.

Fisa de program pentru Dezvoltare Locala Integrata (DLI 360) in comunitatile marginalizate in care exista populatie apartinand minoritatii rome.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.