S-au publicat listele persoanelor juridice acceptate si respinse in Programul „Rabla” si „Rabla Plus” 2016

rabla.jpg

Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat rezultatul primei etape de evaluare si validare a dosarelor depuse de persoanele juridice in Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national („Programul Rabla”) si in Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic („Programul Rabla Plus”) 2016.

In aceasta etapa, pentru „Programul Rabla” au fost analizate un numar de 115 dosare depuse de persoane juridice. Din acestea, 62 de dosare au fost acceptate pentru 312 autovehicule si 53 de dosare au fost respinse.

Pentru „Programul Rabla Plus” au fost analizate un numar de 4 dosare depuse de persoane juridice. Din acestea, 2 dosare au fost acceptate pentru 5 autovehicule si 2 dosare au fost respinse.

Persoanele juridice care au fost acceptate in programe se pot adresa unuia dintre producatorii/dealerii auto care au fost validati in Programul „Rabla” si „Rabla Plus” 2016.

Persoanele juridice care au fost respinse au posibilitatea sa depuna contestatii incepand de miercuri, 27 iulie 2016, in termen de 5 zile.

De asemenea, solicitantii respinsi pot depune un nou dosar, la sediul Administratiei Fondului pentru Mediu, pana la data de 21 octombrie 2016.

Documente utile:
Lista PJ acceptate in cadrul Rabla 2016
Lista PJ respinse in cadrul Rabla 2016
Lista PJ acceptate in cadrul Rabla Plus 2016
Lista PJ respinse in cadrul Rabla Plus 2016

Sursa: AFM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *