S-au publicat rezultatele preliminare in cadrul Programului CultIN 2016

proiecte-europene.jpg

Ministerul Culturii a publicat rezultatele evaluarii ofertelor culturale depuse in cadrul Programului CULTIN 2016, dedicat sectorului industriilor culturale si creative.  Au fost depuse 41 de oferte culturale dintre care 26 au fost supuse evaluarii, celelalte 15 fiind respinse administrativ.

Rezultatele finale vor fi publicate dupa rezolvarea contestatiilor, perioada de depunere a acestora fiind cuprinsa intre 7 si 9 septembrie 2016. Contestatiile se vor depune in format fizic la Registratura Ministerului Culturii, urmand ca lista finala a ofertelor culturale declarate castigatoare, care vor primi finantare, sa fie aprobata prin ordin al ministrului culturii si publicata pe pagina de Internet a Ministerului Culturii, pana pe data de 20 septembrie.

Ofertele culturale declarate castigatoare vor primi finantare in ordinea punctajului obtinut pana la epuizarea bugetului programului CULTIN, in conformitate cu art. 22, alin (2) din cadrul Normelor metodologice privind procedura de selectie a ofertelor culturale in cadrul Programului CultIN in vederea acordarii de finantari nerambursabile pentru anul 2016, inclusiv procedura de organizare si functionare a comisiilor aferente.

Lista ofertelor culturale evaluate este disponibila aici,  lista celor respinse administrativ aici.

Sursa: Ministerul Culturii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top