Se cauta fundraiser

padure51.jpg

Persoane dinamice, capabile sa se dedice 100% unei cauze, cu abilitati de comunicare pentru un dialog direct cu potentiali sustinatori ai acesteia. Jobul presupune activitate stradala, in zonele cu trafic pietonal intens ale Bucurestiului si disponibilitate 5-6 ore/zi, 5 zile pe saptamana. Nu este nevoie sa ai experienta de munca, dar e un avantaj sa vorbesti limba engleza, sa fii o persoana motivata si serioasa si cu dorinta de a contribui la protejarea naturii din Romania.

DE CE?

  • salariul motivant + bonus in functie de rezultate
  • capabil sa atinga targetul stabilit
  • dezvoltarea personala si profesionala prin invatarea unor tehnici de vanzari si negociere, care in scurt  timp te vor ajuta sa abordezi cu usurinta si sa discuti cu orice persoana.
  • esti la inceput si ai nevoie de un start reusit pe care sa poti cladi o cariera de succes
  • pentru ca vei fi sustinut permanent (si noi suntem dedicati aceleiasi cauze), te vom pregati si te vom ajuta  pe drumul tau si sa-ti atingi obiectivele
  • posibilitati de promovare

CAUZA

“Padurea Copiilor” este noua locatie unde intentionam sa crestem o padure prin proiectul de impadurire a terenurilor  degradate “Adopta un copac!”.

Special la aceasta locatie este motivatia din spatele ei: ne propunem sa plantam un puiet pentru fiecare nou-nascut, pentru ca atunci cand vor creste si copiii nostri vor avea nevoie de aer curat!

Dorim sa incepem cu 50.000 de puieti. Pentru ca anual se nasc aproximativ 50.000 de bebelusi in judetele de campie din sudul Romaniei, zona cea mai expusa in fata schimbarilor climatice (inundatii, seceta, inzapezire etc.).

Pana in prezent, in cadrul programului “Adopta un copac!” au fost plantati si ingrijiti 160.000 de puieti in 4 locatii: in com. Valcelele si Dragos Voda din judetul Calarasi, com. Bragadiru, judetul Ilfov si Draganesti-Vlasca, judetul Teleorman – unele din cele mai slab impadurite judete din tara, cu o rata de impadurire variind intre 2.8 si 4.5% fata de optimul de 20% recomandat zonelor de campie.

Sursa: Voluntar.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top