Se depun dosarele pentru bursele stART destinate tinerilor talentati la muzica, pictura si desen

burse_69665000.jpg

Compania Provident Financial Romania si Asociatia Scoala de Valori, cu sprijinul Ministerul Educatiei Nationale, anunta lansarea celei de-a treia editii a programului national de sprijin pentru tinerii talentati – Bursele stART. In cadrul programului, sunt oferite 50 de burse la pictura, desen si muzica.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 31.10.2016
Buget:150.000 lei

Obiective

Programul Bursele stART reprezinta un program de burse creat special pentru tinerii artisti in formare, oferindu-le acestora sprijinul material care ii va aduce mai aproape de marile scene si galerii de arta ale lumii.

Solicitanti eligibili

Bursele sunt dedicate tinerilor liceeni din clasele IX-XII, talentati la desen, pictura sau muzica, care fac deja parte dintr-un club in domeniul lor artistic sau sunt inscrisi intr-o institutie de invatamant din Romania si au castigat premii la concursuri nationale sau internationale.

Buget

In total, in cadrul programului, vor fi oferite 15 burse in valoare de 2.200 de lei fiecare, pentru pictura, 15 burse in valoare de 2.200 de lei fiecare la desen si 20 de burse la muzica in valoare de 4.400 de lei fiecare. Bursele sunt anuale si vor fi acordate lunar in perioada ianuarie-decembrie 2017.

Cu ajutorul acestor burse, tinerii isi pot achizitiona materiale, instrumente si echipamente necesare cultivarii talentului si vor putea participa la concursuri nationale, expozitii, concerte sau vor putea urma cursuri de perfectionare in domeniul artistic ales. Bursierii vor beneficia si de consiliere pentru dezvoltarea lor profesionala si personala.

Criterii selectie

•    Sa fie talentati la pictura, desen sau muzica (instrument sau voce);
•    Sa fie la liceu, intr-una din clasele IX – XII;
•    Sa fie inscrisi intr-un club de pictura, desen sau muzica sau intr-o institutie scolara din Romania;
•    Sa fi obtinut premii la concursuri nationale si/sau internationale de arte;
•    Sa fie cetateni romani si sa aiba domiciliul stabil in Romania si sa aiba un venit de maximum 900 de lei/ membru de familie.

Inscrieri

Dosarul de inscriere trebuie completat si trimis pana in  31 octombrie 2016 (data postei sau data primirii e-mail–ului cu toate documentele completate) la adresa de e-mail [email protected] sau prin posta/curier la adresa Str. Ion Nistor, nr. 2, Mezanin, ap. 1, Sector 3, Bucuresti, cod postal 030041.

Selectia beneficiarilor burselor va fi realizata de catre o comisie care va analiza dosarele de inscriere, pe baza criteriilor de validitate mentionate in ghidul programului. Bursele sunt anuale si vor fi acordate lunar, in perioada ianuarie  – decembrie 2017.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website
Ghidul solicitantului

 

Finantator: Provident Financial Romania si Asociatia Scoala de Valori
Sursa: www.scoaladevalori.ro

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.