Se suspenda schema de ajutor de stat pentru sprijinirea investitiilor care promoveaza dezvoltarea regionala prin utilizarea tehnologiilor noi si crearea de locuri de munca

laptop.jpg

laptopConform art.4 alin (4) din HG nr.797/2012, inregistrarea cererilor de acord pentru finantare se suspenda la data la care se constata ca finantarea solicitata prin cererile de acord pentru finantare depuse atinge nivelul bugetului anual alocat schemei. Cererile de acord pentru finantare inregistrate dupa data publicarii anuntului de suspendare se restituie intreprinderilor.

Avand in vedere ca prin finantarea solicitata prin Cererea de acord pentru finantare inregistrata la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice cu nr.57.320/26.05.2014, bugetul total maxim de 600 milioane lei alocat schemei a atins nivelul prevazut in H.G. nr.797/2012 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investitiilor care promoveaza dezvoltarea regionala prin utilizarea tehnologiilor noi si crearea de locuri de munca, cu modificarile si completarile ulterioare, de la data de 26.05.2014, sesiunea de inregistrare a Cererilor de acord pentru finantare in baza H.G. nr.797/2012 este declarata suspendata.

Conform art.4 alin. (5) din H.G. nr.797/2012, in cazul in care, in urma analizei cererilor de acord pentru finantare inregistrate pana la data publicarii prezentului anunt de suspendare se constata neutilizarea in totalitate a bugetului alocat schemei, Ministerul Finantelor Publice va publica pe site bugetul ramas neutilizat si data reluarii procedurii de inregistrare a cererilor de acord pentru finantare.

Lista beneficiari schema ajutor de stat 01.10.2012 – 19.05.2014

Sursa: Ministerul Finantelor Publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *